Połączenie spółek ANEGIS Sp. z o.o. i ANEGIS Group SA

Zarządy spółek ANEGIS Sp. z o.o. i ANEGIS GROUP SA informują o połączeniu spółek: ANEGIS spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą we Wrocławiu, występującej jako spółka przejmująca, z ANEGIS GROUP spółka akcyjna, występującej jako spółka przejmowana.

Zarządy spółek łączących się, podejmując decyzję o połączeniu, uznały, iż spółką przejmującą będzie spółka działająca pod firmą ANEGIS spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą we Wrocławiu, z uwagi na ugruntowaną i długoletnią pozycję na rynku, zawarte umowy handlowe, liczne umowy z wyspecjalizowanymi podwykonawcami oraz pracownikami, a także uzyskane dofinansowania.

Plan połączenia dostępny jest pod tym linkiem.

Kup bilet tańszy o 995 zł
Wypełnij formularz i zdobądź kod zniżkowy na udział w Retail Summit 2024