Rozwiązania ANEGIS w projekcie Microsoft Fabryka Przyszłości

ANEGIS, jako jeden z partnerów projektu Fabryka Przyszłości, zaprezentował swoje modelowe rozwiązania podczas tegorocznej konferencji Microsoft Partner Strategy Conference. Wydarzenie było właśnie okazją do inauguracji koncepcji Fabryki Przyszłości – planu Microsoft na cyfrową transformację przedsiębiorstw produkcyjnych.

Cieszymy się, że możemy być częścią tej wizji. Dołączamy do firmy Microsoft ze swoimi rozwiązaniami, które pomagają przedsiębiorcom w realizacji długofalowych planów rozwoju, realizacji niezbędnej do tego, żeby sprostać aktualnym wyzwaniom stawianym przez rynek i konsumentów

– zaznacza Michał Tekiela, CEO ANEGIS.

W koncepcji Fabryki Przyszłości znalazły się innowacyjne scenariusze opracowane przez firmę ANEGIS, które bazują na usługach Microsoft, takich jak platforma Microsoft Azure i Azure IoT Hub, systemy wizyjne Custom Vision czy system Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. ANEGIS może zaadaptować urządzenia IoT do infrastruktury przedsiębiorstwa, połączyć je z modelami predykcyjnymi, które przewidują awarie maszyn i zintegrować całe środowisko z systemem ERPDynamics 365.

Więcej informacji o Fabryce Przyszłości:

Subskrybuj newsletter

Celujemy tylko w ważne wiadomości. Subskrybuj nasz newsletter.

Thank you! Your submission has been received!
🡱