ANEGIS jednym z najszybciej rozwijających się dostawców rozwiązań ERP 2018

Continue reading

ANEGIS, polsko-brytyjska firma specjalizująca się w aplikacjach biznesowych Microsoft została uznana za jednego z najszybciej rozwijających się dostawców systemów ERP według magazynu Insight Success. ANEGIS jest w czołówce wyróżnionych wraz z innymi dostawcami IT, Unit4 i ePromis.

Lista 10 najszybciej rozwijających się dostawców rozwiązań ERP 2018 pojawiła się w lipcowym wydaniu amerykańskiego magazynu, który jest platformą medialną dla innowacyjnych firm.

Nagroda jest wyrazem uznania dla firmy ANEGIS, która oferuje więcej niż tylko doradztwo IT: „Firma pomaga swoim klientom osiągnąć transformację ich biznesów w cyfrowej erze poprzez zmianę sposobu, w jaki łączą się ludzie, dane i procesy. Wszystko po to, aby tworzyć dla nich nową wartość. Firma planuje wprowadzenie na rynek jeszcze bardziej innowacyjnych produktów i jest zdecydowana zapewniać i utrzymywać przewagę konkurencyjną swoim klientom w szybko zmieniającym się świecie”.

More press releases
Explore other press releases