ANEGIS wyróżniony nagrodą Microsoft Gold Cloud Platform Competency

Continue reading

Microsoft nagrodził ANEGIS Consulting za „(…) zaangażowanie, wiedzę ekspercką i zdolność do odnoszenia sukcesów”, przyznając złotą kompetencję w zakresie Cloud Platform.

Poziom złoty to najwyższy poziom partnerstwa z Microsoft przyznawany wyłącznie najlepszym partnerom. Dzięki udziale w programie Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) ANEGIS zapewni klientom spersonalizowane usługi w chmurze, a także będzie bezpośrednio dostarczał, zarządzał i wspierał ofertę Azure Cloud firmy Microsoft.

Złote kompetencje w zakresie Cloud Platform stawia zespół ANEGIS na czele specjalistów od wdrożeń Dynamics, którzy mogą oferować nowe rozwiązanie Microsoft łączące CRM i ERP – Dynamics 365 - dostępne jedynie za pośrednictwem CSP.

Program Microsoft CSP umożliwia ANEGIS zarządzanie całym cyklem życia Azure klienta. Dzięki usłudze administrowania rozwiązaniem Microsoft Azure oferowanej przez ANEGIS, klienci mogą w pełni korzystać z możliwości chmury, podczas gdy ANEGIS sprawuje kontrolę nad procesem naliczania opłat i bezpośrednio zarządza wsparciem.

Cieszymy się, że Microsoft przyznał nam status złotego partnera. Dzięki naszemu bogatemu doświadczeniu w zakresie systemów ERP możemy nadal koncentrować się na dostarczaniu naszym klientom usług najwyższej jakości

– zaznacza Michał Tekiela, CEO ANEGIS.

Phil Sorgen, wiceprezes Worldwide Partner Group w Microsoft Corp. mówi:

Partnerzy, uczestnicząc w programie Microsoft Cloud Solution Provider, mają możliwość pogłębiania relacji z klientami i rozszerzania możliwości biznesowych dostępnych w chmurze.
More press releases
Explore other press releases