Ostrzegamy przed oszustami

Continue reading

W Internecie są rozpowszechniane fikcyjne ogłoszenia o wolnych stanowiskach w ANEGIS i zaproszenia do składania ofert.

Informujemy, że wszystkie faktyczne oferty pracy umieszczamy na stronie internetowej ANEGIS.

Podkreślamy, że ANEGIS bezwarunkowo nie upoważnia i nie finansuje konsultantów, agencji czy organizacji, które poprzez zamieszczanie ogłoszeń na swoich stronach internetowych lub w inny sposób pobierają opłaty w imieniu ANEGIS za rekrutację lub pomoc w prowadzeniu procesów rekrutacyjnych. ANEGIS nie pobiera żadnych opłat za przesłanie aplikacji, przetwarzanie zgłoszenia lub szkolenie na którymkolwiek z etapów rekrutacji i nie bierze żadnej odpowiedzialności za ogłoszenia lub działania konsultantów, agencji czy organizacji, które wymagają opłat.

W przypadku jakichkolwiek wątpliwości dotyczących autentyczności wiadomości e-mail, listu lub komunikacji telefonicznej rzekomo od, dla lub w imieniu ANEGIS, przed podjęciem jakichkolwiek dalszych działań w związku z niepewną korespondencją prosimy o przesłanie nam pocztą elektroniczną zapytania wyjaśniającego.

More press releases
Explore other press releases