ANEGIS i Walter & Partner łączą kompetencje w obszarze rozwiązań Microsoft Dynamics 365 dla branży modowej

Autor

ANEGIS zawarł partnerstwo z Walter & Partner, aby wspólnie dostarczać rozwiązania cyfrowej transformacji dla handlu detalicznego i branży mody.

Firma Walter & Partner od ponad 35 lat wdraża rozwiązania IT odpowiadające na potrzeby firm modowych. Zespół 30 specjalistów – konsultantów, programistów i inżynierów – analizuje procesy i tworzy systemy, które uwzględniają specyficzne wymagania i operacje w branży mody. Firma Walter & Partner na przestrzeni kilkudziesięciu lat działalności zrealizowała z sukcesem ponad 100 projektów. Wielu klientów Walter & Partner to liderzy biznesu z obszaru mody.

ANEGIS towarzyszy przedsiębiorstwom w drodze do cyfryzacji – od wyboru odpowiednich rozwiązań, przez ich wdrożenie, po obsługę i wsparcie. Stawia na wiodące rozwiązania chmurowe Microsoft i wykorzystuje najnowsze technologie oparte na algorytmach sztucznej inteligencji i zaawansowanej analizie, aby zapewniać klientom przewagę konkurencyjną.

Połączenie doświadczenia i kompetencji zespołów ANEGIS i Walter & Partner pozwoli dostarczać klientom z branży modowej nowoczesne, dopasowane do ich potrzeb i wydajne rozwiązania informatyczne – moduły Retail i Fashion dla Dynamics 365 obejmują elementy PDM/PLM/PIM, system planowania z perspektywy zarządzania przedsiębiorstwem i handlu detalicznego aż po punkty sprzedaży.

Rozwiązania wdrażane wspólnie przez ANEGIS i Walter & Partner to potężny pakiet do zarządzania biznesem w dynamicznej branży fashion.

Dzięki współpracy i połączeniu zasobów, innowacyjne rozwiązania będą wdrażane szybciej i efektywnej.

Subskrybuj newsletter

Celujemy tylko w ważne wiadomości. Subskrybuj nasz newsletter.

Thank you! Your submission has been received!
🡱