ANEGIS z nominacją do Polskiej Nagrody Innowacyjności 2018

Polska Agencja Przedsiębiorczości wraz z redakcją Forum Przedsiębiorczości w Dzienniku Gazecie Prawnej nominowała ANEGIS do Polskiej Nagrody Innowacyjności w kategorii „Innowacyjna firma”.

List nominacyjny do tytułu Polska Nagroda Innowacyjności 2018 dla ANEGIS

Nominacja została przyznana za wkład i zaangażowanie w rozwój innowacyjnych rozwiązań IT wpływających na optymalizację i automatyzację procesów biznesowych.

Zwycięzców poznamy podczas VI Polskiego Kongresu Przedsiębiorczości, który odbędzie się w Poznaniu 24-25 września 2018.

Michał Tekiela, CEO ANEGIS mówi:

Jesteśmy dumni z nominacji do tej prestiżowej nagrody. Będziemy nadal inwestować w rozwój innowacyjnych rozwiązań, które tworzą prawdziwą wartość biznesową dla naszych klientów.

O Polskiej Agencji Przedsiębiorczości

Polska Agencja Przedsiębiorczości zajmuje się budowaniem wizerunku polskich firm, samorządów i instytucji w ogólnopolskich mediach. Jest wydawcą Forum Przedsiębiorczości (część Dziennika Gazety Prawnej) i Biznesu Plus (część Gazety Wyborczej) oraz organizatorem Polskiego Kongresu Przedsiębiorczości i ogólnopolskich konferencji branżowych. Kojarzy partnerów biznesowych, umożliwiając im wymianę doświadczeń i rozwiązań wzmacniających potencjał polskiej gospodarki.

Subskrybuj newsletter

Celujemy tylko w ważne wiadomości. Subskrybuj nasz newsletter.

Thank you! Your submission has been received!
🡱