Blog ANEGIS zwyciężył w konkursie ERP Writers’ Awards 2017

Blog ANEGIS został uznany za jeden z najlepszych blogów w branży ERP. Nagrodę w kategorii Best Independent Blog (Najlepszy Blog Niezależny) przyznał ERP Focus, wiodący w branży portal informacyjny.

Nagrody są wyrazem uznania dla najlepszych publikacji w branży. ERP Focus wybrał blog ANEGIS spośród setek blogów o tematyce ERP. W finale konkursu blog ANEGIS otrzymał brąz w kategorii Best Independent Blog (Najlepszy Blog Niezależny). W ocenie konkursowej brano pod uwagę styl pisania, oryginalność, zgłębienie tematu, częstotliwość aktualizacji i ogólny wygląd bloga.

Blog ANEGIS zdobywa brąz w konkursie ERP Software Writers' Awards 2017

Kathryn Beeson, redaktorka ERP Focus i członkini jury, mówi:

Byłam pod wrażeniem standardu zgłoszeń do konkursu ERP Writers’ Awards 2017, a kategoria Best Independent Blog była szczególnie konkurencyjna. Blog ANEGIS ma świetny design i oferuje fantastyczne spostrzeżenia i informacje o Microsoft Dynamics. Gratuluję ANEGIS zasłużonego zwycięstwa.

Grzegorz Kulpa, Marketing Manager ANEGIS, dodaje:

Jesteśmy dumni z tego wyróżnienia. W ciągu ostatniego roku koncentrowaliśmy się na tworzeniu wysokiej jakości treści, a także optymalizacji wyglądu i użyteczności bloga i cieszymy się, że wysiłek się opłacił. Będziemy w dalszym ciągu dostarczać świeże, bogate w informacje i angażujące treści.

O ERP Focus

ERP Focus jest serwisem online przeznaczonym dla profesjonalistów z branży ERP. Dostarcza wiadomości o produktach i aktualności branżowe, biuletyny, narzędzia porównawcze i poradniki dla profesjonalistów, którzy szukają porady w zakresie doboru, wdrażania i zarządzania ERP.

Subskrybuj newsletter

Celujemy tylko w ważne wiadomości. Subskrybuj nasz newsletter.

Thank you! Your submission has been received!
🡱