ANEGIS wyróżniony tytułem Solidnego Pracodawcy 2019

Tytuł "Solidny Pracodawca 2019" wędruje do ANEGIS, lidera branży rozwiązań IT dla przedsiębiorstw. To wyróżnienie otrzymują firmy, które w zarządzaniu zespołem i polityce personalnej spełniają najwyższe standardy na polskim rynku. Co to oznacza w praktyce?

Firmy, którym kapituła konkursu przyznaje tytuł Solidnego Pracodawcy🡭 wyróżniają się dbałością o środowisko pracy i jakość zatrudnienia. Ich pracownicy mają jasno określoną ścieżkę kariery i mogą liczyć na pomoc w osobistym rozwoju.

Znaleźliśmy się w gronie najlepszych pracodawców w Polsce – to ogromny zaszczyt. Ten tytuł utwierdza nas w przekonaniu, że obraliśmy dobry kierunek w budowaniu komfortowego i bezpiecznego miejsca pracy. Sukces nie byłby możliwy bez zespołu, któremu dziękujemy za zaufanie i zaangażowanie

- mówi Monika Markowska, menedżer działu HR w ANEGIS.

Weryfikacja pracodawców odbywa się na podstawie kryteriów takich jak warunki pracy, terminowość wypłat, warunki socjalne, polityka rozwoju pracowników, opinie zewnętrzne i wewnętrzne o firmie, dynamika zatrudnienia. Szczególną uwagę kapituła zwraca na dokumentację firmy w zakresie szkoleń, programów motywacyjnych i świadomości marki jako pracodawcy. ANEGIS spełnił wymagania stawiane przez komisję konkursową.

Pracownicy ANEGIS biorą udział w szkoleniach, rozwijają kompetencje zawodowe, zdobywają certyfikaty i podejmują nowe wyzwania. Dbamy również o integrację zespołu, bo wiemy, że otwartość i przyjazna atmosfera w biurze przekładają się na owocną współpracę w projektach i pozytywny stosunek do miejsca pracy

– dodaje Monika Markowska.

ANEGIS specjalizuje się we wdrażaniu rozwiązań cyfrowej transformacji. Integruje systemy z aplikacjami optymalizującymi i automatyzującymi procesy biznesowe przedsiębiorstw. Realizuje projekty z obszarów systemów ERP, IoT, sztucznej inteligencji, uczenia maszynowego, szkoli i doradza w wyborze technologii najlepiej dopasowanych do działalności i potrzeb klientów. W 2018 roku ANEGIS został laureatem Polskiej Nagrody Innowacyjności.

Kup bilet tańszy o 995 zł
Wypełnij formularz i zdobądź kod zniżkowy na udział w Retail Summit 2024